Privacyverklaring Mobach Shop, onderdeel van Mobach Design.

25 mei 2018

Mobach Shop
Laag Nieuwkoop 24
3628 GC Kockengen
info@mobachdesign.nl
KvK: 30112980
Btw-identificatienummer: NL80 2430193 B01

Via onze webwinkel Mobach Shop verwerken wij persoonsgegevens. Wij dragen er zorg voor dat de persoonsgegevens die u verstrekt vertrouwelijk behandeld worden, en wij verwerken gegevens in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving op het gebied van gegevensbescherming (AVG wet). In deze privacyverklaring leggen we uit welke gegevens we van u gebruiken, met welk doel, en hoelang die gegevens bewaard worden.

Afhandelen bestelling
Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop hebben wij de volgende gegevens van u nodig:
– Naam
– Adres
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Gegevens verstrekken aan derden
Voor het afhandelen van bestellingen werken wij samen met:
● Betalingsprovider Multisafepay
● GLS pakketdienst

Multisafepay ontvangt uw betaalgegevens om de bestelling te voltooien. GLS pakketdienst ontvangt uw naam en adresgegevens om de bestelling bij u te kunnen bezorgen.

Webhosting
Alle gegevens die u via onze webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van onze hostingpartij. Zij hebben de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien, dan wel te verstrekken aan derden, tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

Account op Mobach Shop
Heeft u een account aangemaakt in onze webshop, dan heeft u toegang tot een beheeromgeving waar u zelf gegevens kunt instellen, opgeven en wijzigen. Deze gegevens (NAW, afgeronde bestellingen) worden bewaard op onze server tot u uw account verwijderd.

Contact en nieuwsbrief
Via ons contactformulier op de website kunt u contact met ons opnemen. Hiervoor gebruiken wij uw naam en e-mailadres. De gegevens die u ons toestuurt worden bewaard zolang dit nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling van uw vraag, maar ten minste 6 maanden.

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief waar wij u maandelijks op de hoogte houden van acties, kortingen en informatie over nieuwe producten. Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen dan kunt u zich onderaan elke nieuwsbrief uitschrijven.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de bedrijven die we eerder hebben genoemd in deze privacyverklaring, verstrekken wij uw gegevens niet aan andere bedrijven of instellingen tenzij we dat wettelijk verplicht zijn.

Social media
Via social media (facebook, instagram) kunt u ons volgen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen, acties, nieuwe producten. In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Logt u in op uw social media account via deze buttons dan verzamelen de beheerders van deze diensten uw gegevens (IP-adres, land, leeftijd).

Cookies
Mobach Shop maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren.

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies
Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Cookies beheren/verwijderen
Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw internetbrowser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Uw IP-adres wordt geanonimiseerd.

Beveiliging
Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (SSL) waarmee alle informatie op de website wordt afgeschermd bij het invoeren van persoonsgegevens.

Bewaartermijnen
Wij bewaren de hierboven beschreven persoonsgegevens tot uw bestelling is afgerond en tot 7 jaar daarna (bewaarplicht van de belastingdienst).

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het is aan te bevelen deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via de contactgegevens bovenaan deze pagina.

U heeft de volgende rechten:
● uitleg over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
● inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
● het laten corrigeren van fouten
● het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
● intrekken van toestemming
● bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens .